Βαπτιστικά ρούχα και πακέτα με ανοιξιάτικη μυρωδιά

Η άνοιξη, η πιο χρωματιστή περίοδος του χρόνου είναι μια ανάσα μακριά. Τα βαπτιστικά ρούχα και πακέτα; Άπειρα. Οι επιλογές είναι πολλές και ο χρόνος λίγος. Εδώ παίρνουμε θέση εμείς να σας δώσουμε μερικές προτάσεις για να εμπνευστείτε.

Βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι


Οι προτάσεις μας για τα κορίτσια σας:

• Νεράιδες


Με μοναδικό στόχο της Stova Bambini να εκπληρώνει τις εικόνες στα βαπτιστικά που έχουμε στο νου μας αλλά δεν μπορούμε να εκφράσουμε, μας δίνει ακόμα ένα καινοτόμο σχέδιο. Το βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσι που θυμίζει νεράιδα, είναι φτιαγμένο από βαμβακερό ημιδιάφανο τούλι, κούμπωμα στη πλάτη για σταθερότητα και διάφανο κορσάζ που κάνει το φόρεμα να μοιάζει με στράπλες.
Είναι διακοσμημένο με χρυσή κλωστή κεντημένη στο τούλι, αποτελείτε από εσωτερικό υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι, υψηλής ποιότητας ραπτικής, συνοδεύεται από λουλουδάτο στεφανάκι μαλλιών και διατίθεται σε δύο σχέδια, ιβουάρ και dusty pink ροζ- σομόν.
Συνοδεύεται άψογα με το σχέδιο της Stova Bambini glitter πέδιλα με vegan leather βραχιόλια στον αστράγαλο του παιδιού για σταθερά βήματα.


Η βιοτεχνία βαπτιστικών Vinte Li που τείνει να δίνει λύσεις σε αυτούς που νοσταλγούν το παρελθόν, φέρνει ακόμα ένα vintage σχέδιο με ασύμμετρο βολάν και χιαστή στο στήθος. Συνοδεύεται από κλειστή ελαστική κορδέλα μαλλιών με χειροποίητο λουλούδι ασορτί με του φορέματος.
Η πρόταση μας για παπούτσια είναι το προσεκτικά φτιαγμένο σχέδιο σανδάλι της Everkid διακοσμημένο με dusty pink oversived λουλούδι από μουσελίνα και φτερά και κλείσιμο με Velcro.


• Μικρές κυρίες, μικρά νυφικά


Δίνοντας ένα πιο επίσημο τόνο στην παράδοση μας στα βαπτιστικά ρούχα, προτείνουμε σχέδιο που μοιάζει με “μικρό νυφικό”. Εσωτερικά αποτελείται από βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και τούλι. Εξωτερικά, είναι όλο κεντημένο στο επάνω μέρος με μικρό άνοιγμα στη πλάτη. Σχεδιασμένο με απλικέ παγιέτες σε όλο το κορσάζ, που σταματούν πριν τη φούστα η οποία είναι φτιαγμένη από τούλι σε άλφα γραμμή.
Διατίθεται με χειροποίητη κορδέλα με παιώνια και προτείνουμε να συνοδευτεί με το γαλλικό γοβάκι της Babywalker και Chiffon λουλούδια στο πίσω μέρος.


Το απόλυτο βαπτιστικό ρούχο για κορίτσι που τη μετατρέπει σε μικρή κυρία, σχεδιασμένο με απλικέ παγιέτες σε όλο το κορσάζ και απλικέ λουλούδια που μεταμορφώνονται σε φύλλα κεντημένα πάνω σε ημιδιάφανο τούλι. Το εξωτερικό μοτίβο αποτελείται από τριαντάφυλλα. Στο εσωτερικό βρίσκεται βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και τούλι.
Συνοδεύεται με κορδέλα μαλλιών με μπεζ πούπουλο μαραμπού και συνδυάζεται έξοχα με μπαλαρίνες της Everkid σε λευκό χρώμα, φιόγκο από γκρο κορδέλα και πέρλα στο κέντρο.


Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι


Οι προτάσεις μας για τα αγόρια σας:


• Φουλάρι


Η εταιρία Bambolino με εμπειρία στα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι εδώ και 20 χρόνια με στόχο την αγάπη και τον σεβασμό προς το παιδί, δίνει μια διαφορετική νότα από τα συνηθισμένα “κοστούμια” με μια μοντέρνα πινελιά. Αποτελείται από γκρι παντελόνι, σάπιο μήλο πουκαμίσα και ριγέ γκρι φουλάρι.
Στα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται είναι οι μπεζ τιράντες και το γκρι καβούρι. Η πρόταση μας για παπούτσια είναι το σχέδιο της Everkid τύπου slip-on από ύφασμα γαλάζιο τζιν.


Ένα εξίσου στιλάτο σύνολο, με μοντέρνο κεραμιδί παντελόνι, λευκή μπλούζα και λινή σιελ πουκαμίσα. Συνοδεύεται με λευκό φουλάρι σε σιελ σχέδιο, μπεζ ζώνη και λευκό καβούρι.
Προτείνουμε να συνοδευτεί με τα sneakers της Babywalker από δέρμα και ύφασμα σε λευκή / εκρού απόχρωση με ελαστικό κλείστρο και διπλή μπαρέτα χρατς.


• Παπιγιόν


Με τη Stova Bambini να εκπλήσσει και στα αγορίστικα βαπτιστικά ρούχα, έχουμε ένα ακόμα ιδιαίτερο σύνολο με λευκό βαμβακερό πουκάμισο, γιλέκο σε terracotta και 100% cotton ψαροκόκαλο baggy παντελόνι σε αποχρώσεις beige grey.
Δίνεται με υφασμάτινο χειροποίητο παπιγιόν και ζώνη σε ζωηρά χρώματα. Συνοδεύεται άψογα με παπούτσια της Everkid τύπου slip-on από υφάσματα μπλε navy – μπεζ.

Ένα ακόμα σχέδιο της Bambolino Gael αυτή τη φορά να παραπέμπει περισσότερο σε “κουστούμι” για τους μικρούς μας κύριους, αποτελείται από οινοπνευματί παντελόνι, λευκό πουκάμισο και ριγέ οινοπνευματί γιλέκο.
Διατίθονται μαζί το παπιγιόν, η μπεζ ζώνη και το λευκό καβούρι. Προτείνουμε να συνδυαστεί με τα δερμάτινα ανατομικά παπούτσια της Babywalker με κορδόνια σε άνετη γραμμή, με χρώμα το λευκό του πάγου.


Βαπτιστικά πακέτα


Τα βαπτιστικά πακέτα ποικίλουν σε σχέδια. Περιέχουν όλα τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζονται σε μία βάπτιση οι νονοί για τη τέλεση του μυστηρίου. Παρακάτω δίνουμε τις δικές μας προτάσεις για την άνοιξη.

• Για τα κορίτσια σας:


Μια rustic και παράλληλα λουλουδένια πρόταση για βαπτιστικό πακέτο. Το κουτί της βάπτισης είναι μια ξύλινη “συρταριέρα”, στολισμένα από ζωγραφιστά λουλούδια. Η λαμπάδα στολισμένη με λευκό και κρεμ τούλι, λευκή κορδέλα και φιόγκο. Το λαδοσέτ και τα λαδόπανα ακολουθούν την ίδια λογική. Αποτελεί μια πιο εκκεντρική ιδέα, για αυτούς που τους αρέσουν οι vintage επιλογές.

• Για τα αγόρια σας:


Η φετινή μας επιλογή για τα αγόρια είναι τα αερόστατα. Ξεκινώντας από το κουτί της βάπτισης που έχει πάρει τη μορφή βαλίτσας, η λαμπάδα φέρει κορδέλες σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις δεμένες ώστε να μοιάζουν με παπιγιόν συνοδεύονται με ένα ξύλινο γαλάζιο/λευκό αερόστατο. Ασορτί το λαδοσέτ και τα λαδόπανα.

Έχοντας δώσει τις προτάσεις μας, εάν επιθυμείτε να το αναλύσετε εις βάθος ή δεν καλύψαμε τα δικά σας γούστα μπορείτε να καλέσετε στο 2105789080 ή να μας στείλετε email στο info@cosmosevents.gr και να κλείσετε ραντεβού με μια έμπειρη διακοσμήτρια μας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top