Candy bar / Salty bar βάπτισης του μικρού Δημήτριου Ελευθέριου

Τα candy bar βάπτισης αποτελούν τάση και πλέον έχουν γίνει απαραίτητα και για τον γάμο και για τη βάπτιση. Όταν στηθεί σωστά οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τα γλυκίσματα και τα δροσιστικά τους, αλλά πέρα από αυτό, ένα όμορφο διακοσμημένο candy bar γάμου ή candy bar βάπτισης θα αποτελέσει και μέρος της διακόσμησης του κάθε μυστηρίου.

Όταν η τάση του maximal minimalism, εισέρχεται στη διακόσμηση του candy bar/salty bar βάπτισης, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα κάτι μοναδικό!

Οι γονείς του Δημήτριου Ελευθέριου επέλεξαν το σιέλ και μπλε χρώμα το οποίο παντρέψαμε τέλεια με τα χρυσά στοιχεία πάνω στα τραπέζια! Η απλή φόρμα και η καθαρή γραμμή του χρυσού κύκλου εμπλουτίστηκε από τις ζωντανές και έντονες αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε της ορτανσίας και των αέρινων υφασμάτων.

Η υπέροχη αυλή της Αγίας Τριάδας στην Κηφισιά γέμισε με τα τραπέζια που περίμεναν να υποδεχτούν τους καλεσμένους του μικρού! Τα βρυσάκια του candy bar βάπτισης γέμισαν με λεμονάδα και νερό, τα χρυσά σκεύη με ολόφρεσκα και γευστικά γλυκά. Οι γονείς του μωρού είχαν επιλέξει μπισκότα θεματικά, cupcake θεματικά, cakepops, donuts, κωκ, εκλερ, σφηνάκια σε διάφορες γεύσεις και ταρτάκια.

 Το salty bar βάπτισης γέμισε με νόστιμες λιχουδιές όπως burgers, hot dog, τορτίγια, πίτσα, μπόμπα, τυροπιτάκια, αλλά και αναψυκτικά.

Όλοι οι καλεσμένοι σχολίαζαν το πόσο όμορφο σκηνικό είχε φτιαχτεί στον χώρο της εκκλησίας.

Οι γονείς του μικρού Δημήτριου Ελευθέριου αλλά και ο μικρός χάρηκαν την βάπτιση του και φωτογραφήθηκαν. Ήταν μία μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους! 

Περισσότερες ιδέες για candy bar βάπτισης , το οποίο συνδυαστεί θεματικά με στολισμό βάπτισης, μπορείτε να δείτε και στο portfolio μας αλλά και στο blog μας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105789080 κι ένας έμπειρος διακοσμητής ή διακοσμήτριά μας θα κάνει πραγματικότητα τη βάπτιση που ονειρεύεστε!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top