Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Σπύρου με θέμα τον ανεμόμυλο

Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Σπύρου με θέμα τον ανεμόμυλο, που σας παρουσιάζουμε σήμερα, έχει έντονο άρωμα Ελλάδας, αφού οι ανεμόμυλοι που πρωταγωνιστούν στον χώρο, μας θυμίζουν αγαπημένους νησιώτικους προορισμούς! Αέρινα υφάσματα στις αποχρώσεις του εκρού και του μπλε, λευκή και μπλε γυψοφίλη, ψάθινα καλάθια και ξύλινα καφάσια, έσμιξαν αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας το απόλυτο νησιώτικο σκηνικό στη βάπτιση του μικρού Σπύρου!

Ρουστίκ πινελιές, μπαλόνια, cakepops, μπισκότα, ατομικά γλυκά, cupcakes, όλα τοποθετημένα σε ξύλινες πιατέλες και κασπώ, συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό candy bar βάπτισης, που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων των καλεσμένων και τους οδήγησε σε ένα μικρό γαστρονομικό ταξίδι!

Στην Cosmos Events, θεωρούμε τη διακόσμηση της δεξίωσης ένα είδος τέχνης! Με έμφαση στην ακρίβεια και στη λεπτομέρεια, στη βάπτιση του μικρού Σπύρου, αέρινα υφάσματα σε ανοιχτές αποχρώσεις, γλαστράκια σε λινάτσες και μπομπονιέρες, εναρμονίστηκαν πλήρως με το στολισμό της βάπτισης που είχε ως θέμα τον ανεμόμυλο!

Περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχα, βαπτιστικά παπούτσια και βαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top