Στολισμός βάπτισης για αγόρι με θέμα το ταξίδι

Ονειρεύεσαι να γυρίσεις το κόσμο με το μωράκι σου; Τότε ο στολισμός βάπτισης που σας παρουσιάζουμε σήμερα θα σας συναρπάσει, καθώς ένα ταξίδι στην καρδιά του χειμώνα είναι από μόνο του μια ξεχωριστή εμπειρία!

Vintage βαλίτσες, υδρόγειες σφαίρες, χάρτες, βιβλία, φωτογραφικές μηχανές και μυρωδάτα λουλούδια, σε συνδυασμό με τις λινάτσες, έδωσαν μία ξεχωριστή πινελιά στο χώρο!

Το candy bar βάπτισης, ήταν θεματικά συνδυασμένο με τη διακόσμηση της εκκλησίας! Διακοσμημένο με τον μικρό ταξιδιώτη μας, ήταν γεμάτο με θεματικά cake pops, μπισκότα, cupcakes αλλά και αλμυρά εδέσματα, όπως μίνι μπέργκερ, πίτσες, τυροπιτάκια και spring rolls, κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων των καλεσμένων!

Οι μπομπονιερες βάπτισης, κατέπληξαν τους καλεσμένους και αποτέλεσαν ένα μοναδικό αναμνηστικό γι’αυτούς καθώς ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία τους!

Στην Cosmos Events μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη βάπτιση του παιδιού σας, από τα βαπτιστικά πακέτα, μέχρι και τα προσκλητήρια βάπτισης και τις μπομπονιέρες! Επικοινωνήστε μαζί μας για να απογειώσουμε τη βάπτιση του παιδιού σας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top