χριστουγεννιάτικος στολισμός βάπτισης

Στολισμός βάπτισης τα Χριστούγεννα: Θέματα και ιδέες για μία εντυπωσιακή βάπτιση!

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου για μικρούς και μεγάλους πλησιάζει, και δράττουμε της ευκαιρίας να σας παρουσιάσουμε μερικά θέματα και ιδέες για έναν χριστουγεννιάτικο στολισμό βάπτισης! Η ζεστασιά και η μαγεία των Χριστουγεννένων δημιουργούν μία ατμόσφαιρα, η οποία μπορεί να δώσει πληθώρα χρωμάτων και θεμάτων, για μία χριστουγεννιάτικη βάπτιση για κορίτσι, ή χριστουγεννιάτικη βάπτιση αγοριού.

Βάπτιση με θέμα τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα επομένως, μπορούν να δώσουν πολλές επιλογές για έναν στολισμό βάπτισης! Η παλέτα των χρωμάτων μίας βάπτισης, μπορεί να αποτελείται από κόκκινο, πράσινο και λευκό, ενώ στον στολισμό της εκκλησίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν υφάσματα βελούδινα ή με παιδικά σχέδια, που πλαισιώνονται από στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Επιπλέον, μπορούν να προστεθούν ζωάκια και στολίδια της εποχής, δίνοντας την αίσθηση του χωριού του Άγιου Βασίλη!

Το candy bar βάπτισης, μπορεί να γεμίσει με κόκκινα και πράσινα κουφέτα, ντόνατς, με θεματικά cupcakes και αλλά και με χριστουγεννιάτικα γλυκά και εδέσματα, που θα ξετρελάνουν όλους τους καλεσμένους σας!

Τέλος, όσον αφορά τις χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες βάπτισης μια ιδέα είναι τα αρωματικά κεριά ή τα αρωματικά χώρου, «ντυμένα» σε χριστουγεννιάτικο στυλ!

χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες βάπτισης

Στα χριστουγεννιάτικα προσκλητήρια βάπτισης, η χρωματικά παλέτα αποτελείται από το κόκκινο, το πράσινο, το λευκό και το χρυσό, και προμηνύει εντυπωσιακά τους καλεσμένους σας για τη βάπτιση του παιδιού σας!

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση αγοριού με θέμα τον καρυοθραύστη

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για χριστουγεννιάτικη βάπτιση αγοριού είναι ο Καρυοθραύστης. Πρόκειται για το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο παραμύθι, που γράφηκε από τον Γερμανό Έρνεστ Χόφμαν το 1816 με τίτλο «Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικών» κι έγινε γνωστό μέσα από το μουσικό έργο για μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι. Το παραμύθι αυτό είναι ένα διαχρονικό παραμύθι που διεγείρει την φαντασία μικρών και μεγάλων μέσα από αλληγορικές εικόνες, επομένως μία βάπτιση με αυτό το θέμα, σίγουρα θα καταπλήξει όλους τους καλεσμένους σας!
Καρυοθραύστες, ξύλινες χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια, σε συνδυασμό με φανάρια και γιρλάντες, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα σημεία, από την εκκλησία και το candy bar, μέχρι το τραπέζι ευχών και την κολυμπήθρα! Η χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα βάπτισης μπορεί να είναι με έτοιμα χριστουγεννιάτικα πουγκιά με καρυοθραύστες ή μια μικρή φιγούρα. Αν είστε λάτρεις της λεπτομέρειας, μπορείτε να προϊδεάσετε τους καλεσμένους σας με το ανάλογο χριστουγεννιάτικο προσκλητήριο βάπτισης!

Χριστουγεννιάτικη βάπτιση με θέμα το παραμύθι «Ψυχρά και Ανάποδα» – Frozen

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμπνεύσεις για χειμωνιάτικη βάπτιση είναι το «Ψυχρά και ανάποδα» , που βασίστηκε ελαφρώς στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν του 1844 “Η Βασίλισσα του Χιονιού”. Στη βάπτιση με αυτό το θέμα, λευκό, γαλάζιο, ασημί κυριαρχούν, όπως επίσης ασημένια και κρυστάλλινα κηροπήγια, καθώς και λευκά ζώα! Το τραπέζι ευχών μπορεί να διακοσμηθεί με κουφέτα και λευκά χριστουγεννιάτικα κλαδιά, ενώ τα υφάσματα μπορούν να είναι λευκά, με glitter πινελιές! Με αυτόν τον τρόπο, η βάπτιση θα είναι βγαλμένη από παραμύθι!

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικη βάπτιση με θέμα τα ζωάκια του δάσους

Αν πάλι δηλώνετε λάτρεις του ρουστίκ και θέλετε κάτι πιο γήινο για τη βάπτιση του παιδιού σας τότε επίλεξε το χριστουγεννιάτικο θέμα βάπτισης με ζωάκια του δάσους. Δέντρα, διακοσμητικά ζώα του δάσους, λινάτσες και αέρινα υφάσματα, τραίνα, ξύλινα σπιτάκια και κουκουνάρια, θα δημιουργήσουν μία ρουστίκ ατμόσφαιρα, που εναρμονίζεται πλήρως με το πνεύμα των ημερών!

Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η μαγική εποχή του χρόνου που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Κλείστε το ραντεβού σας κι ελάτε να εμπνευστούμε από τη μαγεία των Χριστουγέννων και να δημιουργήσουμε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στη βάπτιση του παιδιού σας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top