Ο στολισμός βάπτισης με λουλούδια της μικρής Γεωργίας

Η δημιουργικότητα και η φαντασία της ομάδας μας, “χρωμάτισε” κάθε γωνιά του Laforet στη βάπτιση της μικρής Γεωργίας! Γυψοφίλη, τριαντάφυλλα, ευκάλυπτος, συνδυάστηκαν αρμονικά μεταξύ τους, διακοσμώντας την είσοδο της εκκλησίας με μία μοναδική γιρλάντα λουλουδιών! Το welcome με τα αέρινα υφάσματα συμπλήρωσε μία αριστοκρατική διακόσμηση και υποδέχθηκε τους καλεσμένους με τον ομορφότερο τρόπο!

Ντόνατς, μπισκότα και cakepops, φτιαγμένα με ακρίβεια στη λεπτομέρεια, σε αποχρώσεις του σωμόν, του πράσινου και του λευκού, και θεματικά συνδυασμένα με το στολισμό της βάπτισης, άφησαν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα πάνω στο candy bar, αλλά και τη διακόσμηση της βάπτισης! Οι μοναδικές δημιουργίες του pastry chef μας, τα αέρινα υφάσματα σε απαλές αποχρώσεις, και ο χρυσός κρίκος, αυτό το σύμβολο ολότητας, ενότητας, απείρου, συνέθεσαν ένα εντυπωσιακό candy bar βάπτισης, που υποδέχθηκε τους καλεσμένους της δεξίωσης και ανέδειξε με τον ομορφότερο τρόπο την προσωπικότητα της μικρής Γεωργίας!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από το στολισμό βάπτισης και το candy bar βάπτισης κι ελάτε στην Cosmos Events να δημιουργήσουμε μία μοναδική βάπτιση για το παιδί σας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top