Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για το δάσκαλο και τη δασκάλα, τον παππού και τη γιαγιά, το νονό και τη νονά!

Κρύος καιρός, ζεστά σπίτια, οικογενειακές στιγμές! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήρθε η ώρα να σκορπίσουμε χαρά σε όσους κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας, σε αυτούς με τους οποίους θέλουμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές! Και τι καλύτερο από το να τους χαρίσεις απλόχερα την αγάπη σου με ένα δώρο που θα αγαπήσουν; Πώς επιλέγεις όμως Χριστουγεννιάτικα δώρα για το δάσκαλο και τη δασκάλα, τον παππού και τη γιαγιά, το νονό και τη και τον παππού όμως;

Χριστουγεννιάτικα δώρα για το δάσκαλο και τη δασκάλα

Καθώς τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών είναι ευκαιρία να δείξετε την αγάπη σας και την ευγνωμοσύνη σας σε αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους, οι οποίοι όχι μόνο μαθαίνουν στα παιδιά ανάγνωση, γραφή και αριθμητική, αλλά πλάθουν χαρακτήρες και τους προετοιμάζουν για τη ζωή! Μια εντυπωσιακή ιδέα, που αποτελεί και αγαπημένο δώρο των δασκάλων, είναι η κούπα με χριστουγεννιάτικα σχέδια και μία μικρή αφιέρωση! Ένα γούρι επίσης, μπορεί να ξετρελάνει τους δασκάλους! Εάν ψάχνετε κάτι κλασικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα ρόδι, ενώ ένα ξύλινο στολίδι, μπορεί να αποτελέσει κι ένα όμορφο διακοσμητικό για το σπίτι! Έτσι, θα δείξετε την εκτίμησή σας για την αφοσίωσή τους και τη σκληρή δουλειά τους όλο το χρόνο!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον παππού και τη γιαγιά

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες επαναλαμβάνουν συνεχώς, ότι δεν χρειάζεται να τους πάρεις δώρο και ότι θα χαρούν μόνο με την παρουσία σας! Μεταξύ μας όμως, είναι σίγουρο ότι θα χαμογελάσουν πλατιά μόλις δουν το δώρο σας, όσο κι αν επιμένουν ότι δεν θέλουν κάτι. Όπως και στους δασκάλους, έτσι και στον παππού και τη γιαγιά μία όμορφη ιδέα είναι η κούπα με χριστουγεννιάτικα σχέδια! Κάθε φορά που ο παππούς ή η γιαγιά θα απολαμβάνει τον καφέ από εδώ και πέρα θα σκέφτεται το εγγόνι! Το δώρο αυτό σίγουρα θα το λατρέψουν  και θα θέλουν κάθε πρωί να απολαμβάνουν τον καφέ τους σε αυτή την κούπα.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για το νονό και τη νονά

Η σχέση με τη νονά και το νονό είναι μια σχέση αληθινή, ουσιαστική και παντοτινή. Φρόντισε λοιπόν να συμπεριληφθεί το όνομά τους στη λίστα με τα δώρα. Λογικά, η νονά θα έχει τελειώσει με τα του στολισμού στο σπίτι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις ένα δώρο που θα ανεβάσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε άλλο level. Μπορείς να επιλέξεις στολίδια ή διακοσμητικά τελάρα κεντήματος! Ιδανική επιλογή αποτελούν και τα κοσμήματα, όπως ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ, που θα εκφράσει την ευγνωμοσύνη σας και την αγάπη σας και θα την κάνουν να νιώσει πραγματικά ξεχωριστή!

It’s the most wonderful time of the year! Ήρθε η ώρα να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους τους αγαπημένους σας. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφθείτε το κατάστημά  μας ή το e-shop μας, όπου σας περιμένουν αμέτρητα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ξετρελάνουν αγαπημένα σας πρόσωπα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top