Πρωτότυπες ιδέες για στολισμό γάμου by Cosmos Events!

Η πολυπόθητη απόφαση πάρθηκε και είστε έτοιμοι να γίνετε οι πρωταγωνιστές της δικής σας ταινίας! Κάπως έτσι, ξεκινάει ο Γολγοθάς των ετοιμασιών σας και αν θέλετε να σχεδιάσετε ένα πρωτότυπο και μοναδικό γάμο, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, όπου θα βρείτε τις πιο μαγικές ιδέες για το σχεδιασμό του, που θα καταπλήξει τους πάντες!

Αναμφισβήτητα ο στολισμός εκκλησίας για γάμο, είναι αυτός που απογειώνει τη διάθεση των αγαπημένων σας προσώπων και δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα! Στα trends των τελευταίων χρόνων, επικρατεί ολοένα και περισσότερο η διακόσμηση των εξωτερικών χώρων της εκκλησίας με τη χρήση ποικίλων και ευφάνταστων διακοσμητικών στοιχείων!

Ιδέες για πρωτότυπο στολισμό γάμου

Μία mix & match διακόσμηση σας δίνει τη δυνατότητα διαφοροποίησης και τη δημιουργία ενός πρωτότυπου στολισμού γάμου! Είτε επιθυμείτε πιο ρομαντικές πινελιές, είτε κάτι πιο μοντέρνο, υπάρχει ποικιλία παραλλαγών και στυλ γάμου, από τις οποίες θα κληθείτε να επιλέξετε! Είτε θες να ακολουθήσεις μια πιο ρομαντική διάθεση είτε προτιμάς κάτι πιο μοντέρνο και φρέσκο, ψάχνοντας στο διαδίκτυο πρόκειται να βομβαρδιστείς από μια πλειάδα παραλλαγών και στυλ γάμου από τα οποία θα κληθείτε και να επιλέξετε.

Θεματικός στολισμός γάμου ανά εποχή

Η εποχή που θα γίνει ο γάμος σας, αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης,  όχι μόνο για της ιδέες του στολισμού, αλλά και για την επιλογή της χρωματικής παλέτας και του θέματος, καθώς η κάθε εποχή μπορεί να προσδώσει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ομορφιά σε οποιοδήποτε γάμο! Φθινοπωρινοί, χειμωνιάτικοι, ανοιξιάτικοι και καλοκαιρινοί γάμοι, καθένας τους ξεχωριστός για τα ιδιαίτερά χαρακτηριστικά του που προσδίδουν μοναδικές πινελιές και απίστευτη ομορφιά σε οποιοδήποτε γάμο.

Θεματικές ιδέες για ένα πρωτότυπο στολισμό γάμου

1) Ρουστίκ διακόσμηση γάμου με λαμπάκια, φαναράκια και κεριά

Ένα από τα πιο hot trends τα τελευταία χρόνια είναι ο ρουστίκ στολισμός γάμου, που είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή θέματος, ειδικά μεταξύ των ζευγαριών που θέλουν μια δροσερή, χαλαρή ατμόσφαιρα τη μεγάλη τους μέρα. Φυσικές αποχρώσεις, φανάρια, κεριά και κρεμαστά φωτάκια, κυριαρχούν και δίνουν ένα μοναδικό ατμοσφαιρικό φωτισμό στο στολισμό γάμου!

Περισσότερες πληροφορίες και ιδέες για στολισμό γάμου ρουστίκ, μπορείτε να δείτε στο portfolio της Cosmos Events!

2) Bohο στολισμός γάμου με χρυσές λεπτομέρειες

Αν είσαι λάτρης του boho style, τότε η πρότασή μας είναι η επιλογή ενός elegant στολισμού γάμου με boho πινελιές! Αψίδα με μποέμ στοιχεία, χρυσά ψηλά stands και pampas grass στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, αποτελούν μία όμορφη επιλογή, ενώ τα αέρινα υφάσματα, οι ονειροπαγίδες και οι συνθέσεις λουλουδιών σε παστέλ αποχρώσεις συνδυάζονται υπέροχα σε αυτό το μποεμικό στυλ γάμου!

3) Ρομαντικός στολισμός γάμου με dusty pink πινελιές

Οι ρομαντικοί στολισμοί γάμου είναι από τους αγαπημένους μας και είναι πάντα τόσο όμορφοι! Βασική προϋπόθεση για έναν ρομαντικό στολισμό γάμου που θα κλέψει τις εντυπώσεις είναι η επιλογή των λουλουδιών. Όσον αφορά λοιπόν τα λουλούδια, τόσο για τη διακόσμηση του νυφικού αυτοκινήτου και της εκκλησίας όσο και της γαμήλιας δεξίωσης, ορτανσίες, τριαντάφυλλα και ορχιδέες απογειώνουν το σκηνικό και προσδίδουν μια ρομαντική αύρα στο χώρο!

4) Candy bar γάμου σε παστέλ αποχρώσεις

Μπορεί τα κουφέτα της μπομπονιέρας και η τούρτα στο τέλος του φαγητού να ήταν το μέχρι τώρα σύνηθες, μια νέα μόδα όμως έρχεται να ικανοποιήσει τους γλυκατζήδες… και λέγεται candy bar γάμου! Ουσιαστικά πρόκειται για το τραπέζι με τα κεράσματα που στήνεται στην είσοδο της δεξίωσης, με σκοπό να καλωσορίσει ευχάριστα τους καλεσμένους και να τους βάλει στο κλίμα και την ατμόσφαιρα της περίστασης, ενώ εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί και στον εσωτερικό χώρο βάζοντας μικρούς και μεγάλους σε πειρασμό καθ’ όλη τη διάρκεια! Ανάλογα με το γούστο και το στυλ του στολισμού σας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ρουστίκ, μποέμ και ρομαντικές ιδέες διακόσμησης! Για παράδειγμα ένα τραπέζι γάμου, σε παστέλ τόνους, γεμάτο με γευστικά εδέσματα όπως cupcakes, μπισκότα και διακοσμημένα με ωραίες λεπτομέρειες, θα οδηγήσει τους καλεσμένους σας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι!

5) Vintage στολισμός αυτοκινήτου γάμου

Ο στολισμός του αυτοκινήτου του γάμου, πρέπει να ταιριάζει με το στυλ και το ύφος του στολισμού γάμου! Μία όμορφη επιλογή αποτελεί ο vintage στολισμός, ο οποίος μπορεί να αποτελείται από μπουκέτο σε παλ χρωματισμούς ή γιρλάντα από λευκά τριαντάφυλλα και κορδέλες!

6) Στολισμός γάμου tropical

Αν ονειρεύεστε ένα στολισμό γάμου, όπου την τιμητική τους θα έχουν τα τροπικά φύλλα, τα ανθούρια, οι rustic πινελιές, αλλά και οι διακριτικές τροπικές πινελιές, τότε δεν μπορείτε παρά να λατρέψετε την τάση, που ακούει στο όνομα tropical!

Η ημέρα του γάμου είναι μία από τις πιο σπουδαιότερες ημέρες στη ζωή των μελλόνυμφων. Όταν πλησιάζει αυτή η στιγμή, όλα πρέπει να είναι ονειρικά, να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα σας και, φυσικά, να δημιουργηθεί μία αξέχαστη ημέρα, τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η καλύτερη συμβουλή λοιπόν για τη δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος, είναι να υπάρχει μπόλικη αγάπη σε αυτή τη διαδικασία, να την απολαύσετε και να εκφράσετε το δικό σας προσωπικό γούστο και στυλ!

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην Cosmos Events ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας, παραμένουμε δίπλα στον πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top