Ο ρομαντικός στολισμός βάπτισης της Άννας – Μαρίας

Ο ρομαντικός στολισμός βάπτισης της μικρής Άννας – Μαρίας, δημιουργήσαμε έναν από τους ομορφότερους στολισμούς που έχετε δει!

Για τους καλεσμένους της μικρής Άννας – Μαρίας, δημιουργήσαμε μία πανδαισία γεύσεων με γλυκά και αλμυρά εδέσματα στο candy bar βάπτισης!

Απολαύστε τα βίντεο από το ρομαντικό στολισμό βάπτισης της μικρής Άννας-Μαρίας στον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου στον Αγ. Δημήτριο και κλείστε το ραντεβού σας για να δημιουργήσουμε μία μοναδική βάπτιση για το παιδί σας! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην Cosmos Events ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας. Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας, μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε όχι μόνο τα νέα ζευγάρια, τους γονείς και τους νονούς, αλλά και όλους τους καλεσμένους σας, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top