Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Δημήτρη με θέμα το ταξίδι

Με rustic και boho πινελιές, και κυρίαρχα χρώματα το βεραμάν και το κίτρινο, η διακόσμηση που σας παρουσιάζουμε σήμερα συνδύασε
μοντέρνα και #vintage στοιχεία! Βαλίτσες, υδρόγειες σφαίρες, βιβλία, φωτογραφικές μηχανές, σε συνδυασμό με τις λινάτσες και τα υφάσματα, δημιούργησαν μία μαγική ατμόσφαιρα που… ταξίδεψε όλους τους καλεσμένους της βάπτισης του μικρού Δημήτρη στον Ι.Ν του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη!

Τον μικρό μας Δημήτρη, τον ντύσαμε με το εντυπωσιακό και #trendy κοστούμι βάπτισης της @stovabambini, σε συνδυασμό με το #streetstyle παπουτσάκι της @babywalker.gr !

Το σετ βάπτισης, με τη ζωγραφισμένη βαλίτσα, τη λαμπάδα και το λαδοσέτ, συνδυάστηκε με το στολισμό της βάπτισης και κινήθηκε στους χρωματισμούς του!

Τα μαρτυρικά βάπτισης by @celfieandco μύησαν όλους τους καλεσμένους στο μυστήριο της βάπτισης!

Ο στολισμός της κολυμπήθρας και οι μπομπονιέρες βάπτισης ήταν σε απόλυτη χρωματική αρμονία με τη διακόσμηση!

Ντόνατς, μπισκότα, cakepops στα χρώματα της βάπτισης, συνέθεσαν ένα μοναδικό candy bar, που υποδέχθηκε τους καλεσμένους του μικρού Δημήτρη με το πέρας της βάπτισης!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο από τη βάπτιση του μικρού Δημήτρη, κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top