candy bar βάπτισης με μπαλόνια

Τραβήξτε τα βλέμματα των καλεσμένων σας με τα εντυπωσιακά candy bar βάπτισης για μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια!

Τα candy bar βάπτισης αποτελούν τάση και πλέον έχουν γίνει απαραίτητα και για τον γάμο και για τη βάπτιση. Όταν στηθεί σωστά οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τα γλυκίσματα και τα δροσιστικά τους, αλλά πέρα από αυτό, ένα όμορφο διακοσμημένο candy bar γάμου ή candy bar βάπτισης θα αποτελέσει και μέρος της διακόσμησης του κάθε μυστηρίου.

Τι εννοούμε όμως όταν λέμε σωστά στημένο candy bar;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει η διακόσμηση του candy bar να ακολουθεί το ύφος, το θέμα και τους χρωματισμούς που έχει επιλέξει το ζευγάρι ή οι γονείς για το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης αντίστοιχα.

Candy bar βάπτισης ουράνιο τόξο
candy bar βάπτισης

Που θα πρέπει να στηθεί το candy bar;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που το έχουν οι περισσότεροι… θα πρέπει το candy bar να το έχουμε μπροστά στη εκκλησία, στο πλάι; Να φαίνεται από την αρχή ή όχι;

Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κάτι το οποίο να είναι “σωστό” ή “λάθος”…. Έχει να κάνει με το κατά πόσο θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε αυτό…με τις δυνατότητες που μας δίνει ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας αλλά πολύ σημαντικό… με το πότε θέλουμε να ξεκινήσει ο κόσμος να γεύεται τα γλυκίσματα του candy bar…

candy bar βάπτισης

“Είναι το candy bar απλά για τις εντυπώσεις…..”

Πόσες φορές θα έχετε ακούσει “αυτά δεν τρώγονται… είναι απλά εντυπωσιακά..” Για να αποφύγουμε τέτοιου είδους σχόλια θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των γλυκών που θα βάλουμε στο candy bar γάμου μας ή candy bar βάπτισης μας αντίστοιχα…

Τι πρέπει να έχει ένα candy bar;

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να διαχωρίσουμε ένα candy bar γάμου από ένα Candy bar βάπτισης. Στο candy bar του γάμου κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα κουφέτα! Πολλά κουφέτα και πολλές γεύσεις! Αλλά και τα macarons και οι μπεζέδες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τραπεζιού! Στο candy bar της βάπτισης θέλουμε να αποδώσουμε όσο περισσότερο γίνεται το θέμα της βάπτισης! Μπισκοτάκια, cup cakes, cake pops θεματικά δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι μας!

Να βάλω στο candy bar και τα γλυκά που μου έστειλαν από το χωριό;

Μα φυσικά… αλλά προσοχή… Σε πολλές περιπτώσεις στο γάμο μας ή τη βάπτιση του παιδιού μας θέλουμε να δώσουμε έναν τόνο πιο παραδοσιακό. Και γιατί όχι άλλωστε! Κάθε τόπος έχει τα δικά του έθιμα και το δικό του παραδοσιακό γλυκό… Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαμε να προσθέσουμε στο candy bar και αυτό το παραδοσιακό γλυκό, προσαρμόζοντας το στο δικό μας ύφος…

Πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις μόνος σου το candy bar; 

Μπορεί να είσαι φοβερή στη ζαχαροπλαστική… ή να έχεις πολύ ωραίες ιδέες στη διακόσμηση… όμως πόσο εύκολο είναι να επιμεληθείς το candy bar την ημέρα του γάμου σου ή της βάπτισης του παιδιού σου; Επειδή εκείνες τις μέρες θα έχεις να ασχοληθείς με όλα… σίγουρα δεν θα σου είναι ευχάριστο να έχεις και κάτι ακόμα… αλλά πέρα από αυτό δεν έχεις και την ανάλογη εμπειρία που απαιτεί το στήσιμο ενός σωστού candy bar… οπότε θα ήταν καλύτερα να το αφήσεις στα χέρια των ειδικών! Σε πολλές περιπτώσεις η εταιρεία που έχει αναλάβει την διακόσμηση του μυστηρίου αναλαμβάνει και candy bar. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ομοιομορφία, οπότε είναι το ιδανικό να επιμεληθεί μια εταιρεία και για τα δύο, εφόσον βεβαίως τηρεί τις ποιοτικές προδιαγραφές που αναφέραμε!

Σε κάθε περίπτωση αυτή η νέα τάση απ ότι φαίνεται έχει έρθει για να μείνει…. και ευτυχώς για τους καλεσμένους… γιατί φεύγουν από το κάθε μυστήριο με μια γλυκιά ανάμνηση!

Περισσότερες ιδέες για candy bar βάπτισης μπορείτε να δείτε και στο portfolio μας κι επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105789080 κι ένας έμπειρος διακοσμητής ή διακοσμήτριά μας θα κάνει πραγματικότητα το στολισμό γάμου ή το στολισμό βάπτισης που ονειρεύεστε!!

Share
Posts created 119

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top