στολισμός βάπτισης μικρός πρίγκιπας

Ιδέες για μοναδικό στολισμό βάπτισης με μικρό πρίγκιπα!

Η βάπτιση είναι μια ιδιαίτερη περίσταση που σηματοδοτεί την αρχή του πνευματικού ταξιδιού ενός παιδιού. Είναι μια στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους να συναντηθούν και να γιορτάσουν αυτό το μοναδικό γεγονός! Εάν σχεδιάζετε μια βάπτιση για τον μικρό σας πρίγκιπα, ένας τρόπος για να κάνετε τη βάπτιση ακόμα πιο ξεχωριστή είναι να εντάξετε το στολισμό βάπτισης μικρός πρίγκιπας στη βάπτιση του παιδιού σας! Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές και ιδέες για να έναν μοναδικό και αξέχαστο στολισμό  βάπτισης!

Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων για το στολισμό βάπτισης

Όταν σχεδιάζετε τη βάπτιση με θέμα τον μικρό πρίγκιπα, εξέχουσα σημασία έχει η χρωματική παλέτα. Συνήθως, τα χρώματα που σχετίζονται με το θέμα του μικρού πρίγκιπα είναι το χρυσό, το λευκό και το μπλε. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε κι άλλα «βασιλικά» χρώματα, όπως το μπορντό ή το μωβ. Όταν επιλέγετε το χρωματικό σας συνδυασμό, έχετε κατά νου την εποχή και την ώρα της ημέρας που θα γίνει η βάπτιση. Για παράδειγμα, αν πρόκειται για καλοκαιρινή βάπτιση, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε!

Επιλέξτε προσκλητήρια βάπτισης με θέμα τον μικρό πρίγκιπα

Για να δώσετε τον τόνο στο στολισμό βάπτισης με θέμα τον μικρό πρίγκιπα, θα πρέπει να επιλέξετε προσκλητήρια βάπτισης αλλά και χαρτιά που αντικατοπτρίζουν το θέμα. Χρησιμοποιήστε μια “βασιλική” γραμματοσειρά για το κείμενο και ενσωματώστε το συνδυασμό χρωμάτων στο σχέδιο. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ένα μικρό στέμμα ή άλλα βασιλικά σύμβολα. Η αποστολή κομψών προσκλήσεων θα βοηθήσει τους καλεσμένους σας να κατανοήσουν το θέμα της βάπτισης και τι να περιμένουν.
Μοναδική επιλογή για προσκλητήρια βάπτισης για αγόρι με θέμα τον μικρό πρίγκιπα, αποτελεί το B2207 της Cosmos Events, από τη μοναδική Bohemian Collection 2023 που δημιούργησε η Cosmos Arts!

Χρησιμοποιήστε centerpieces στον στολισμό του τραπεζιού βάπτισης

Τα centerpieces είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απογειώσετε το στολισμό του τραπεζιού σας! Για μια βάπτιση με θέμα τον μικρό πρίγκιπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρές κορώνες, άμαξες ή ακόμα και λούτρινα τριαντάφυλλα για να δημιουργήσετε ένα «πριγκιπικό» centerpiece! Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε λουλούδια που ταιριάζουν με την χρωματική σας παλέτα!

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά πανό και μπαλόνια στο στολισμό βάπτισης

Τα διακοσμητικά πανό και τα μπαλόνια είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά ιδιαίτερη στο στολισμό βάπτισης! Μπορείτε να δημιουργήσετε πανό με κείμενο όπως “Καλώς ήρθες Μικρέ Πρίγκιπα”. Για μπαλόνια, επιμείνετε στη χρωματική σας παλέτα και χρησιμοποιήστε χρυσό, λευκό και μπλε. Μπορείτε επιλέξετε δεσίματα με μικρές κορώνες ή κορδέλες στα μπαλόνια για μια πρόσθετη πινελιά κομψότητας!

Επιλέξτε ένα μοναδικό candy bar βάπτισης που θα ταιριάζει με το στολισμό βάπτισης μικρός πρίγκιπας

Τα candy bar βάπτισης αποτελούν τάση και πλέον έχουν γίνει απαραίτητα! Όταν στηθεί σωστά οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τα γλυκίσματα και τα δροσιστικά τους, αλλά πέρα από αυτό, ένα όμορφο διακοσμημένο candy bar βάπτισης θα αποτελέσει και μέρος της διακόσμησης του κάθε μυστηρίου.
Για στολισμό βάπτισης με θέμα τον μικρό πρίγκιπα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό candy bar βάπτισης! Χρησιμοποιήστε ένα τραπεζομάντιλο που ταιριάζει με το χρωματικό σας συνδυασμό ενώ πολύχρωμα μπισκότα, κουφέτα, marshmellows, cupcakes και cakepops, θεματικά σχεδιασμένα, μπορούν να αποτελέσουν μοναδική διακοσμητική πινελιά στη βάπτιση του παιδιού σας!

Συμπέρασμα

Ο στολισμός βάπτισης μικρός πρίγκιπας, είναι ένας πρωτότυπος και δημιουργικός τρόπος για μία ξεχωριστή βάπτιση! Από την επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων μέχρι την ενσωμάτωση εξατομικευμένων λεπτομερειών, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε τη βάπτισή σας σας βασιλική και αξέχαστη! Στο blog μας αλλά και στο portfolio μας μπορείτε να δείτε μοναδικές ιδέες και προτάσεις για στολισμό βάπτισης με θέμα τον μικρό πρίγκιπα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top