Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Δημήτρη, με θέμα το αρκουδάκι και το λεμόνι

Σήμερα σας παρουσιάζουμε έναν από τους πιο stylish στολισμούς βάπτισης, με θέμα το λεμόνι και το αρκουδάκι! Ένας υπέροχος συνδυασμός από pampas grass, φρέσκα λουλούδια σε ψάθινα καλάθια και αέρινα υφάσματα στόλισε όλο το σκηνικό στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο Δάσος Χαϊδαρίου! Καλοκαιρινές πινελιές, μαζί με τα… απαραίτητα bohemian στοιχεία, κατέπληξαν τους καλεσμένους τους καλεσμένους της βάπτισης!

Τα επιβλητικά τρίγωνα, οι γυάλες με το pampas grass, το αρκουδάκι και τα λεμόνια, συμπλήρωσαν το πρώτο σκηνικό της βάπτισης με το welcome, και συνέθεσαν μία διακόσμηση δημιουργική, παραμυθένια, παιχνιδιάρικη αλλά και καλοκαιρινή, που απογείωσε το σκηνικό και καθήλωσε τους καλεσμένους της βάπτισης του μικρού Δημήτρη!

Με το πέρας της βάπτισης, ένα vintage ξύλινο candy bar, κόσμησε τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και κατέπληξε τους καλεσμένους με τα ατομικά γλυκά, που κινήθηκαν στους χρωματισμούς της διακόσμησης!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!


Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top