Ο στολισμός γάμου του Michael και της Σοφίας στη Σαντορίνη

Το μαγευτικό τοπίο της Σαντορίνης είναι κάτι που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.  Το απέραντο μπλε του Αιγαίου Πελάγους, το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα, τα κατάλευκα σπίτια, η μαύρη γη με τα ασβεστωμένα χωριά της καλντέρας, αλλά και τα κόκκινα και μαύρα πετρώματα του ηφαιστείου, δημιουργούν ένα εξωπραγματικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, για έναν μοναδικό γάμο! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Σαντορίνη, αποτελεί έναν ονειρικό προορισμό για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Η μαγευτική θέα από την καλντέρα της Σαντορίνης μπορεί να γίνει ακόμα πιο ειδυλλιακή όταν ο στολισμός γάμου γίνει με τέτοιο τρόπο όπου θα την αναδείξει περισσότερο. Ο στολισμός γάμου σε νησί θα πρέπει να ακολουθεί την απλότητα αλλά και την πολυτέλεια που αρμόζει σε εκείνη την ιδιαίτερη μέρα.

Στο στολισμό γάμου που σας παρουσιάζουμε σήμερα, στο γάμο του Michael και της Σοφίας, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό σκηνικό, που διεπόταν από ένα αίσθημα ρομαντισμού αλλά και πολυτέλειας! Το ζευγάρι, ζει μόνιμα στην Αμερική, επομένως η όλη οργάνωση του γάμου τους, αποτέλεσε δύσκολο εγχείρημα λόγω της απόστασης και της συνακόλουθης διαφοράς ώρας! Ωστόσο στη μεγάλη τους στιγμή, όλα ήταν όπως τα είχαν φανταστεί και ονειρευτεί!

Η διακόσμηση ήταν minimal μοντέρνα, απλή και συνάμα εκλεπτυσμένη! Πολύχρωμα τριαντάφυλλα κι ευκάλυπτος κόσμησαν το χώρο του μυστηρίου και εντυπωσίασαν όλους τους καλεσμένους!

Στη δεξίωση που ακολούθησε, δημιουργήσαμε μία εκλεπτυσμένη διακόσμηση, με έμφαση στις διακριτικές λεπτομέρειες, τόσο στις ροτόντες, όσο και στα γλυκά!

Η απόλυτη ευτυχία ήταν εμφανής στα πρόσωπα του Michael και της Σοφίας, καθώς όλα ήταν όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί, ενώ και πανευτυχείς ήταν και οι καλεσμένοι, καθώς έβλεπαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ευτυχισμένα με θέα την υπέροχη καλντέρα!

Αν επιθυμείτε έναν άκρως ρομαντικό γάμο με μια χαλαρή αίσθηση και με το ηλιοβασίλεμα να κορυφώνει την κάθε στιγμή και την κάθε φωτογραφία, τότε η Σαντορίνη και η Cosmos Events, είναι η τέλεια επιλογή για εσάς!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top