Ο στολισμός βάπτισης του μικρού Διονύση με θέμα τα ζώα της ζούγκλας

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δε θα μπορούσαμε παρά να σας παρουσιάσουμε έναν στολισμό βάπτισης, με ένα από τα πιο hot θέματα καλοκαιρινής βάπτισης, τα ζώα της ζούγκλας! Ζέβρα, λιονταράκι, καμηλοπάρδαλη, σε συνδυασμό με επιβλητικές μπαλονοσυνθέσεις πάνω σε ξύλινα πάνελ, κυριάρχησαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και υποδέχθηκαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους καλεσμένους της βάπτισης του μικρού Διονύση!

Δημιουργήσαμε επίσης ένα #bohoinspired candy bar βάπτισης με cupcakes, cakepops, μπισκότα, ντόνατς και δροσιστικά, τα οποία έκλεψαν την παράσταση!

Στο candy bar βάπτισης, τοποθετήθηκε ένα πρωτότυπο κουτί ευχών ζωγραφισμένο με το θέμα της βάπτισης, ένας μοναδικός τρόπος για να αφήσουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχα και βαπτιστικά πακέτα!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top