Στολισμός βάπτισης για αγόρι με αρκουδάκι και μπαλόνια

Ο αρκούδος είναι το πιο συχνά αναπαριστώμενο ζώο σε έργα τέχνης, σε μύθους, διακοσμήσεις, διότι πιστεύεται, σε πολλούς πολιτισμούς, ότι κατέχει μια εξωπραγματική δύναμη. Εμπνευσμένοι από τους μύθους και τις δοξασίες, δημιουργήσαμε έναν στολισμό βάπτισης για αγόρι με αρκουδάκι και μπαλόνια, γεμάτο από όμορφες λεπτομέρειες που δεν θα πρέπει να χάσετε!

Στολισμός βάπτισης

Κεντρικό σημείο αναφοράς του όλου στολισμού αποτελούν τα παιχνιδιάρικα backdrops που συνοδεύονται από γαλάζια, μπλε, μπεζ και καφέ μπαλόνια, ενώ την ίδια στιγμή ο αγαπημένος μας αρκούδος προσδίδει με την παρουσία του την πιο ευχάριστη νότα στο σκηνικό!

Στολισμός κολυμπήθρας

Ο στολισμός της κολυμπήθρας ήταν σε απόλυτη χρωματική αρμονία με τη διακόσμηση! Ορτανσία, γυψοφίλη, λυσίανθος επιλέχθηκαν από τη διακοσμήτριά μας με ακρίβεια κι έμφαση στη λεπτομέρεια, καθώς η κολυμπήθρα αποτελεί από τα πλέον σημαντικά σημεία όλου του μυστηρίου! Είναι από τα λίγα σημεία που φαίνονται σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο του μυστηρίου και πρέπει να δίνεται ιδίαιτερη έμφαση!

Βαπτιστικά ρούχα και σετ νονού

Τον μικρό μας Μάριο, τον ντύσαμε με το εντυπωσιακό και #trendy κοστούμι βάπτισης της @stovabambini, σε συνδυασμό με το #streetstyle παπουτσάκι της! Χρωματικά κινηθήκαμε στις αποχρώσεις της βάπτισης!

Το σετ βάπτισης, με τη στολισμένη βαλίτσα με μονόγραμμα, τη λαμπάδα και το λαδοσέτ, συνδυάστηκε με το στολισμό της βάπτισης και κινήθηκε στους χρωματισμούς του!

Τα μαρτυρικά βάπτισης by @celfieandco μύησαν όλους τους καλεσμένους στο μυστήριο της βάπτισης!

μαρτυρικά βάπτισης celfie & co

Candy bar βάπτισης με μπαλόνια

Νόστιμα ατομικά γλυκά στα χρώματα της βάπτισης, γέμισαν τα ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια που στήθηκαν στον χώρο!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και το βίντεο από τη βάπτιση του μικρού Μάριου, κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε τις δικές σας μοναδικές αναμνήσεις! Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, στην Cosmos Events ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης ημέρας. Παραμένουμε δίπλα στον πελάτη, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή της Ευρώπης, από τη στιγμή που θα εισέλθει στον χώρο μας, μέχρι την ολοκλήρωση του μυστηρίου, αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα αυτής της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνομε όχι μόνο τα νέα ζευγάρια, τους γονείς και τους νονούς, αλλά και όλους τους καλεσμένους σας, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top