Στολισμός βάπτισης για αγόρι με θέμα το πάντα

Στολισμός βάπτισης

Ο στολισμός βάπτισης για αγόρι με θέμα το πάντα, είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα βάπτισης! Στη βάπτιση του μικρού Παναγιώτη, παιχνιδιάρικα μοτίβα, τροπικά λουλούδια, bamboo, μαύρο, λευκό και πράσινο χρώμα, σε συνδυασμό με τις ξύλινες κατασκευές και τα αέρινα υφάσματα, είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας τροπικής διακόσμησης που μάγεψε όλους τους καλεσμένους!

Candy bar βάπτισης

Στη βάπτιση που σας παρουσιάζουμε, ντόνατς, ατομικά γλυκά, δροσιστικά, πλαισιωμένα με ψάθινο backdrop, αέρινα υφάσματα, bamboo και πράσινα φύλλα, οδήγησαν στη δημιουργία ενός μοναδικού candy bar βάπτισης, με γεύσεις αλλά κι εμφάνιση υψηλού επιπέδου! Το candy bar, ήταν η έξτρα πινελιά που απογείωσε τον στολισμό της βάπτισης και μαγνήτισε τα βλέμματα, αλλά και τους… γευστικούς κάλυκες, όλων των καλεσμένων!

Προσκλητήρια βάπτισης και μπομπονιέρες βάπτισης

Οι μπομπονιέρες βάπτισης κινήθηκαν στο θέμα της βάπτισης κι αποτέλεσαν ένα μοναδικό αναμνηστικό για τους καλεσμένους!

Τα προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το πάντα, είχαν προιδεάσει από καιρό πριν για το τι θα επακολουθήσει!

Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και σετ βάπτισης

Η σωστή επιλογή βαπτιστικών ρούχων, έχει καθοριστική σημασία, καθώς τα βαπτιστικά ρούχα που φοράει το μικρό σας κατά τη διάρκεια της τελετής πρέπει να είναι άνετα, κατάλληλα και να αντιπροσωπεύουν την πνευματική σημασία της περίστασης. Στη βάπτιση του μικρού Παναγιώτη, τα βαπτιστικά ρούχα για αγόρι και τα σετ βάπτισης ήταν πλήρως συνδυασμένα με τη βάπτιση!

Ο συνδυασμός Stova Bambini και Babywalker, αποτελεί εχέγγυο για το τέλειο ντύσιμο βάπτισης, καθώς όλα τα προιόντα τους είναι φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, για να εξασφαλίσουν ότι κάθε κομμάτι της είναι υψηλής ποιότητας! Τα μαρτυρικά βάπτισης Celfie & Co, μύησαν τους καλεσμένους στο μυστήριο της βάπτισης με τον ομορφότερο τρόπο!

Απολαύστε αυτές τις πρωτότυπες ιδέες μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες και σχεδιάστε και εσείς μια βάπτιση που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top