Ο στολισμός βάπτισης με μπαλόνια του μικρού Στράτου

 Με τα μπαλόνια και τα λουλούδια να προσδίδουν παιδικότητα και τις ρουστίκ πινελιές, αριστοκρατικότητα, η ομάδα μας δημιούργησε μία από τις πιο όμορφες διακοσμήσεις που έχετε δει στη βάπτιση του μικρού Στράτου!

Ένα εντυπωσιακό candy bar βάπτισης, κόσμησε τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας και κατέπληξε τους καλεσμένους με τα ντόνατς, τα ατομικά γλυκά, τα cupcakes αλλά και τα απαραίτητα δροσιστικά! Τα μπαλόνια και τα λουλούδια, προσέδωσαν κι αυτά τις δικές τους πινελιές στη διακόσμηση του candy bar!

Μπέργκερ, χοτ ντογκ, πιτσάκια, μίνι κρέπες, ατομικές πίτσες, αποτέλεσαν το salty bar βάπτισης που συμπλήρωσε το candy bar και καλωσόρισε τους καλεσμένους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μετά το μυστήριο της βάπτισης!

Οι μπομπονιέρες βάπτισης σε γλαστράκια, με πολύχρωμα κουφέτα και ιδιαίτερα δεσίματα, αποτέλεσαν ένα μοναδικό ενθύμιο για τους καλεσμένους της βάπτισης!

Απολαύστε αυτές τις πρωτότυπες ιδέες μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες και σχεδιάστε και εσείς έναν στολισμό βάπτισης που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top