Η βάπτιση της μικρής Ειρήνης – Αντωνίας: Στολισμός βάπτισης για κορίτσι με θέμα το αερόστατο και το ελεφαντάκι

Εντυπωσιακά πάνελ, μπαλονοσυνθέσεις, αέρινα υφάσματα στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του ροζ, ψάθινα καλάθια και βάζα με λουλούδια, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό που ξεχείλιζε από ρομαντισμό και ομορφιά! Το φωτογραφικό υλικό , θα σας μεταφέρει σε αυτό το μοναδικό στολισμό, με θέμα το ελεφαντάκι και το αερόστατο! 

Το candy bar βάπτισης που υποδέχθηκε τους καλεσμένους, ηταν γεμάτο με του κόσμου τις λιχουδιές! Για την υποδοχοχή των καλεσμένων, ετοιμάσαμε λαχταριστά donuts, ατομικά γλυκά διαφορετικών γεύσεων, μπισκότα, κοκάκια, ενώ από το σκηνικό δεν μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα σε όλους cupcakes!

Με το πέρας του μυστηρίου, μπομπονιέρες βάπτισης σε πλήρη χρωματική αρμονία με τη διακόσμηση της βάπτισης, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους της μικρής Ειρήνης – Αντωνίας!

@stovabambini και @everkidshoes έντυσαν τη μικρή μας και της χάρισαν μία μοναδική εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη!


Τα μαρτυρικά βάπτισης της @celfieandco μοιράστηκαν σε όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι έγιναν με τον ομορφότερο τρόπο μάρτυρες του μυστηρίου!

Η @cosmosarts.invitations με το σετ βάπτισης που δημιούργησε, εξασφάλισε τη χρωματική αρμονία του σετ με το θέμα της βάπτισης!

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό από τη βάπτιση της μικρής Ειρήνης – Αντωνίας και κλείστε το ραντεβού σας για να δημιουργήσουμε μοναδικές αναμνήσεις! Στην Cosmos Events, αναλαμβάνουμε όλη τη διοργάνωση της βάπτισης από τα βαπτιστικά ρούχα, μέχρι τα βαπτιστικά πακέτα και τα βαπτιστικά παπούτσια!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top