Ο στολισμός βάπτισης της μικρής Εβελίνας με θέμα την καμηλοπάρδαλη

Ο στολισμός βάπτισης που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι από τους πιο όμορφους που έχετε δει! Θέμα της βάπτισης ήταν η καμηλοπάρδαλη, το αγαπημένο ζωάκι της μικρής Εβελίνας! Πολύχρωμα μπαλόνια και πάνελ, καμηλοπάρδαλη, αέρινα υφάσματα σε αποχρώσεις του μπεζ και του σάπιου μήλου, φρέσκα λουλούδια και pampas grass, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό που ξεχείλιζε από ρομαντισμό και χαριτωμενιά!

Αέρινα υφάσματα σε τόνους του λευκού και του σάπιου μήλου, αλλά και συνθέσεις με τριαντάφυλλα, συνέθεσαν έναν στολισμό κολυμπήθρας
που κέντρισε τα βλέμματα των καλεσμένων της βάπτισης της μικρής Εβελίνας!

Στη βάπτιση της μικρής Εβελίνας ένα υπέροχο candy bar βάπτισης υποδέχθηκε τους καλεσμένους της βάπτισης! Ατομικά γλυκά, ντόνατς, macarons, cupcakes, cakepops, μπισκότα, κινήθηκαν στα χρώματα της βάπτισης και δημιούργησαν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι!

Απολαύστε τη διακόσμηση μέσα από το φωτογραφικό μας υλικό κι επικοινωνήστε μαζί μας για να δώσουμε φινέτσα και στυλ στη βάπτιση του παιδιού σας, ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στο e-shop μας, που περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από επώνυμα βαπτιστικά ρούχαβαπτιστικά πακέτα, αλλά και στο blog μας, για μοναδικές ιδέες σε στολισμούς βάπτισης και candy bar βάπτισης!

Share
Posts created 115

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top